Schoten 1 (zon) - Altior 1 (zon)

Schoten 1 (zon) - Altior 1 (zon)

Vandaag ontvangen wij de rksv Altior uit het rustieke Langeraar.

Een fraai dorp waar de gemiddelde huizenprijs rond de 4 ton ligt en daardoor voorlopig nog wel een klein dorp zal blijven. Gelijk aan twee weken terug tegen RVC’33 is ook Altior een onbekende tegenstander, met dien verstande dat ooit, eind jaren zeventig, trainer Piet Valent bij Schoten neerstreek om voor één seizoen Zuid- Holland in te ruilen voor een club uit zijn eigen stad en toen bij ons zijn tomeloze inzet toonde.

Vanmiddag alweer de vierde wedstrijd, Altior staat zevende en wij negende, wat nog niet veel zegt over het uiteindelijke verloop van de competitie. Schoten heeft drie punten en dat is één meer dan vorig seizoen na drie wedstrijden en meer werden het er toen niet. Het seizoen was over en uit. We zaten in lockdown en een tweede seizoen werd ons ontnomen.

Na de wedstrijd tegen DONK uit Gouda kunnen we vaststellen dat dit verlies ongelukkig was en een puntje voor ons verdiend zou zijn geweest, zo meldde onze speciale correspondent Jaap de Bok. Maar laten we niet vergeten dat een week eerder RVC met hetzelfde gevoel richting Reeuwijk zal zijn afgereisd.

Gelukkig is de groep spelers die beschikbaar zijn en waaruit trainer Remko Hoek kan putten, weer iets gegroeid en daardoor wordt het ietsje makkelijker ons spel verder te verbeteren. Voor vandaag hoop ik dat we de lijn van thuis winnen vast weten te houden en het gezegde: “een haan kraait het best op zijn eigen nest” weer op gaat.

Zodat er in de vierde wedstrijd wat te vieren valt.

Als het dan ook nog eens lukt om opnieuw een wedstrijd te spelen zonder dat de scheidsrechter ook maar één kaart hoeft uit te delen, zoals vorige week het geval was, dan wordt het vast en zeker een leuke pot voor de scheidsrechters, spelers, trainers en publiek.

Allemaal komen hoor Schoten Vrienden!!

Samenvattend: ik hoop weer een strijdend Schoten te zien en een positief wedstrijdverslag te mogen maken. Boys succes!!

Ik wens een ieder een fijn verblijf bij het gastvrije Schoten toe.

Redactie: Pablo Ravestein

Tekst: Bert Buter en Frans Cleeren

Drukwerk: Jaap de Bok

Wordt gespeeld op veld