EERSTE OVERWINNING JO. ONDER 9-1

EERSTE OVERWINNING JO. ONDER 9-1

Geel Wit '20 sv. JO9-5

-

Schoten JO9-1

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 65

Datum

9 oktober 2021 10:15

Accommodatie

Sportpark Geel Wit'20
Van Oosten de Bruijnstr 66
2014VS
HAARLEM
tel. 023-5323400

Onder het toeziend oog van een alsmaar groeiende supportersschare hebben de jongens en meisje onder 9 hun eerste overwinning behaald op Geel-Wit. In een spannende en leuke wedstrijd was Schoten de betere ploeg.

Na een gelijk opgaand begin waarin keeper Noud weinig moeilijk werk kreeg, was het Schoten die de score opende via Luuk, enkele minuten later dacht Vince dat kan ik ook en zijn schot zorgde voor 2-0. Damian had al diverse doelpogingen naast zien gaan, maar de 3 en 4-0 kwamen van zijn voet. Luuk dacht dat laat ik niet op me zitten en scoorde nog voor het rustsignaal de 5-0. Geel Wit probeerde waar mogelijk wel aan te vallen maar Jilles en Simona zorgden ervoor dat Noud bijna geen bal kreeg door heel goed te verdedigen.

Op het middenveld zwoegden Jace en Mick dat het een lust was.

De limonade smaakte goed en Geel Wit scoorde tegen. Damian vergrootte de voorsprong weer tot 6-1, waarna Noud diverse ballen uit zijn doel wist te houden en prachtige uittrappen op maat gaf. De trainers zorgden ervoor dat Schoten behalve aanvallen ook met z’n allen verdedigden en Geel Wit nog slechts 2x maal kon scoren. Luuk en Damian wisten allebei nog eenmaal te scoren.

De 8-3 overwinning werd door de supporters met luid applaus gevierd.

Jongens en meisje ga zo door en blijf vooral lekker met plezier trainen op woensdagmiddag,dan worden de passes en dribbels nog weer een stuk beter.

 

Opa van Vince

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!