Vergierdeweg 265 A
2026BJ
HAARLEM
tel. 023-5375732

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Schoten o-9 tegen S.V.A. uit Assendelft op het programma. Een voor ons onbekende tegenstander maar wel een plezierige.

De vele toeschouwers kregen onder het genot van een heerlijk zonnetje een leuke wedstrijd voorgeschoteld.

Schoten opende furieus en trok volop ten aanval, de tegenstander counterde eenmalig onder dit geweld vandaan en opende de score 0-1.

De geel-zwarte brigade liet zich niet van de wijs brengen en combineerde vooral via de rechtervleugel, waar  Luke menig prachtige strakke voorzetten van zijn voet liet gaan.

De eerste strakke corner leverde meteen de gelijkmaker op door een eigen doelpunt. Enkele minuten later ronde Jace de goede voorzet vakkundig af.

Luke zelf maakte de 3-1 na goed voorbereidend werk van Vince. De weer overijverige Demian scoorde vlak voor rust de 4-1.

Na de limonade ging Schoten onverdroten verder en als snel scoorde Demian de 5-1 en Luke zag zijn schot via de rug van een tegenstander in het doel verdwijnen 6-1. Na deze goal verdween het combineren en dacht iedereen een doelpunt te kunnen maken.

De goed spelende verdediging Jilles en Simona trokken ook mee ten aanval, waardoor S.V.A. zijn kans rook en de tweede en derde goal maakte. Keeper Nout die een voortreffelijke wedstrijd keepte en steeds zelfverzekerder op doel staat, was kansloos.

Schoten vond het wel genoeg en de middenvelders Mick en Djessie met steun van dan weer Jace of Vince zorgden dat er voorin weer gescoord kon worden. Demian zorgde voor de 7-3, waarna zowel S.V.A. als Schoten via Jace nog eenmaal scoorden.

Een terechte overwinning met een heel goede eerste helft die we dit seizoen nog niet hebben gezien.

Jammer dat Jamie ziek was, beterschap en nu weer volop trainen en plezier maken deze week.