MICK EN DJESSIE SCOREN HUN EERSTE DOELPUNT, NOUT KEEPT PUIKE PARTIJ.

MICK EN DJESSIE SCOREN HUN EERSTE DOELPUNT, NOUT KEEPT PUIKE PARTIJ.

Schoten JO9-1

7 - 1

SDW JO9-6

1'
...
...
2'
Assist: Luke Douma
Luke Douma (schot)
15'
22'
27'
Vince de Bok (schot)
32'
Luke Douma (schot)
36'
40'

Competitie

5e klasse (4e fase) 1030405

Datum

21 mei 2022 9:00

Accommodatie

Sportpark Vergierdeweg
Vergierdeweg 265 A
2026BJ
HAARLEM
tel. 023-5375732

Vandaag stond de laatste competitiewedstrijd op het programma voor Schoten jo-onder 9 op het eigen complex tegen SDW uit Amsterdam.

Ook nu waren de boys nog niet uitgeslapen, want vanaf de aftrap ging SDW ervandoor met prima overspel wat direct de 0-1 betekende, keeper Nout was kansloos, maar daarna heer en meester met diverse reddingen en goed geplaatste uittrappen.

Schoten schrok wakker en nam meteen het initiatief over en nog geen minuut later stond de gelijkmaker op het scorebord. Een scherpe corner van Luke werd door een eigen speler van SDW in het doel geschoten. Schoten en SDW bleven aan elkaar gewaagd maar de sterk spelende verdedigers Jace en Jilles smoorden de aanvallen in de kiem. Na een corner van SDW kwam Schoten er razendsnel uit en deze counter leverde een 2-1 voorsprong op via Luke. Het initiatief bleef bij de Geel-Zwarten met hachelijke momenten en een heuse scrimmage voor het doel van SDW. Demian scoorde uit een van de goed opgezette aanvallen voor 3-1. Hoogste tijd hierna om Mick in de spits te zetten en tot grote vreugde van iedereen maakte hij het geheel waar en stond de 4-1 op het bord.Opnieuw bleek dat de trainingen zijn vruchten afwerpen, want Schoten bleef goed overspelen wat resulteerde in een mooi schot van Vince in de verre hoek 5-1.

Na de limonade posteerden de coaches Djessie in de spits om hem ook te laten scoren. Luke deed nog even voor hoe je dat moest doen en scoorde de 6-1. Daarna was het de beurt aan Djessie om te scoren, maar eerst rook hij eraan door op de paal te schieten, uiteindelijk wist hij de 7-1 te scoren tot grote vreugde van het talrijke publiek. Ook Jamie is een snelle leerling, vliegensvlug langs de lijn met prima voorzetten.

Na afloop kregen alle spelers nog een aandenken aan dit seizoen.

Conclusie: Een geweldig vriendenteam die plezier uitstralen, elkaar steunen en wat gunnen. webSupporters namens de jongens bedankt voor jullie positieve steun.

Opa van Vince

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!