Vergierdeweg 265 A
2026BJ
HAARLEM
tel. 023-5375732

Op een gezellig Schotencomplex met bomvolle velden en onder toeziend oog van mascotte Ballie hebben de jongens o.10-1 zich gerevancheerd voor de grote nederlaag van vorige week.

Al in de eerste minuut schoot Demian de 1-0 tegen de touwen. Binnen 10 minuten had Vince de 2 en 3-0 gescoord en bleek dat er voor tegenstander O.G. deze morgen niets te halen viel. Schoten combineerde er lustig op los en Jamie zorgde voor de 4-0 na een mooie voorzet van Luke en noteerde tevens ook de 5-0.

O.G. probeerde wel wat terug te doen maar Nout stond zijn mannetje met enkele goede reddingen. Ook de verdediging met Jace en Jilles grepen regelmatig goed in, zodat O.G. niet al te dreigend kon worden. Vanuit de achterhoede werd er goed ingespeeld met prima passes naar het middenveld waar Demian en Jamie hun tegenstanders duidelijk de baas waren.

Demian zorgde voor de 6-0, Jamie tekende voor de 7e goal en Demian onderschepte op eigen helft de bal en scoorde vanaf die plek de 8-0 wat tevens de ruststand was. De eerste helft was een lust voor het oog met prima overspel en fraaie doelpunten.

Na de rust liep het allemaal wat minder, werd er minder gecombineerd en duurde het tot 10 minuten voor tijd voor Luke de 9-0 wist te scoren nadat er eerst een goal van hem was afgekeurd vanwege een overtreding op het middenveld. Daarvoor had Vince nog enkele kansjes maar deze gingen net naast de goal. Ook Jilles probeerde te scoren maar de afstand naar de goal was net iets te ver. Luke probeerde het uit alle hoeken en gaten zonder succes en kan soms beter een voorzet geven omdat een van zijn maatjes er beter voorstaat.

5 minuten voor tijd wist O.G. de ere treffer te scoren en zorgde Jace in de laatste minuut voor de dubbele cijfers. 10-1.Mick en Djessie hadden de eerste helft bij jo10-2 gespeeld maar pasten zich moeiteloos aan bij hun eigen team. Mick door hard te werken en had wat pech met een schot net naast het doel en Djessie onderscheidde zich met enkele goede passes. Keeper Nout speelde heel zuiver over de grond naar zijn medespelers en zijn uittrappen door de lucht waren heel ver en zorgden voor het nodige gevaar.

Jongens jullie hebben de toeschouwers vermaakt en nu weer keihard maar vooral met plezier weer trainen komende week.