tel. 023-5375732

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Bloemendaal JO10-5 op het programma.
Voor Schoten een wedstrijd met revanchegevoelens na een eerdere nederlaag tegen
Bloemendaal JO10-6.

Schoten begon direct goed aan de wedstrijd en zette Bloemendaal vanaf het begin onder
druk. Na een vijftal minuten resulteerde dat in een 1-0 voorsprong door een schot van
Jamie. Schoten bleef de bovenliggende partij en ondanks een counter van Bloemendaal,
waarbij het harde schot voortreffelijk gestopt werd door keeper Nout, wist Demian de 2 en
3-0 te scoren. Bloemendaal kroop uit zijn schulp en wist ondanks goed verdedigen van
Djessie en Jilles toch de 3-1 te scoren. Bij Schoten werd het alle hens aan dek een schot van
Bloemendaal op de paal was al een waarschuwing maar de aansluitingstreffer volgde snel
hierna. De aanwijzingen van de coaches Sjoerd en Wesley in de rust zorgden ervoor dat
Schoten de tweede helft onder aanvoering van Jace direct het initiatief weer namen.

Een prima aanval over de rechterzijde met een goede voorzet van Vince werd door Jamie
verzilverd. Een pegel van Luke had een beter lot verdiend, maar spatte uiteen op de lat.
Demian vergrootte de voorspong en Jamie uit de draai zorgde voor een op het oog
geruststellende voorsprong van 6-2. Vince vergrootte de voorsprong door de bal in de
bovenhoek te schieten. Bloemendaal scoorde hun 3e doelpunt, een hard schot van Luke
werd keurig door de keeper van de tegenpartij gestopt en ook een schot van Mick wist hij te
pareren. Schoten dacht de buit is binnen, maar daar dacht de tegenpartij anders over en
met een paar mooie schoten werd het 7-4 en daarna 7-5. Het slotakkoord was weer voor
Schoten middels Luke die de eindstand op 8-5 bepaalde.

Opvallend deze wedstrijd waren goede uittrappen van Nout, het goede inpassen van Jilles en
Djessie die beiden steeds meer rust en overzicht in hun spel krijgen.
Jace en Demian die onvermoeibaar zwoegen en hun medespelers steunen waar nodig.