2026BJ
HAARLEM
tel. 023-5375732

Op deze eerste koude dag met een temperatuur net boven nul en een snijdende wind was er volop sportieve beweging aan de Vergierdeweg. Een propvolle parkeergelegenheid betekent volle velden bij de hockey en de v.v. Schoten.

Om 9 uur stonden de jongste jeugd van de Schoten en Velsen klaar in de Maarten Stekelenburg arena om elkaar te bestrijden. Het werd een waar spektakel waarbij de jonge spruiten elkaar in de eerste helft geen duimbreed toegaven.

Er werd vol overgave gestreden om een doelpunt te maken. De keeper van Velsen stond succes van Schoten diverse keren in de weg en aan de andere zijde waren er ook enkele fraaie reddingen van Rens de Schoten keeper. De ruststand van 0-0 werd gevolgd door een pauze in de kantine om de kou weer een beetje uit de lichamen te verdrijven. Voor een enkele speler betekende dit ook einde wedstrijd, het huilen stond bij sommigen nader dan het lachen.

Weer een beetje opgewarmd werden de toeschouwers getrakteerd op een doelpuntrijke tweede helft waarbij Shane de score opende en Bohdi de score verdubbelde. Het bleek niet voldoende want ondanks hard werken van Marouan, Amadeo (in de eerste helft), Jacob, Burak wist Velsen de keepers van de tweede helft van Schoten 3x te verschalken.

Maar jongens we hebben weer van jullie genoten en beginnen al in te zien dat jullie de bal naar elkaar willen overspelen en soms lukt dit al aardig. Donderdag weer met veel plezier trainen en als het koud of regenachtig is zorg dat je warm gekleed bent met een trainingsbroek en eventueel thermokleding. Hopelijk zijn de afwezigen van vandaag (wel afgemeld) dan ook weer van de partij.