Schoten JO10-1 combineert naar overwinning - Schoten

Schoten JO10-1 combineert naar overwinning

Schoten JO10-1 combineert naar overwinning

Schoten JO10-1

7 - 3

DSS JO10-4

Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)
Anoniem (schot)

Competitie

3e klasse (3e fase) 17

Datum

11 februari 2023 10:00

Scheidsrechter

H.W. Steenbergen

Accommodatie

Sportpark Vergierdeweg
Vergierdeweg 265 A
2026BJ
HAARLEM
tel. 023-5375732

Vandaag stond de laatste wedstijd voor de krokus vakantie op het programma thuis met als tegenstander DSS JO10-4. Schoten had wat recht te zetten na de grote nederlaag van vorige week. DSS was een uitgelezen tegenstander om dit te verwezenlijken. Het was even zoeken in het begin van de wedstrijd om met 6 tegen 6 te spelen. De tegenstander doet waarschijnlijk niet anders want zij wisten ondanks enkele fraaie reddingen van Nout de score te openen. Aan de andere zijde was de keeper van DSS in het begin nauwelijks te passeren, ondanks prima opgezette aanvallen van Schoten. Gelukkig lukte het een keer en was het Demian die de gelijkmaker tegen de touwen schoot. Schoten bleef van achteruit prima combineren middels Jilles als laatste man en op het middenveld Vince en Jace geassisteerd door kilometervreter Demian.

Voorin was er echter weinig geluk met prima voorzetten van Luke. Het zeer aanvallende spel van Schoten gaf DSS de kans om te counteren en zij wisten het net wel te vinden. Ondanks de achterstand bleef Schoten geduldig de aanval zoeken Demian zorgde voor de gelijkmaker en Mick zorgde met een bekeken balletje naar weer een mooie aanval over diverse schijven voor de verdiende voorsprong. Een mislukte uittrap van Nout, die verder prima keepte, kwam bij een DSS speler voor zijn voeten en die scoorde de gelijkmaker. De tweede helft begon Schoten furieus, Jamie kwam oog in oog met de keeper van de tegenstander, maar het schot verdween in de handen van de goalie. Hierna kwam de mooiste aanval van de wedstrijd via Vince een pass naar Luke en zijn voorzet werd prachtig met een volley door Jace tegen de touwen geschoten. Topscorer van het team Jamie deed ook een duid in het zakje en scoorde de 5-3.

Aan de andere kant had Nout plaats gemaakt voor Djessie op de goal en dat bleek een prima stand-in, met veel verve hield hij de nodige schoten tegen. Jilles bleef achterin heer en meester. Schoten bleef jagen op meerdere doelpunten. Een schot van Vince werd geblokt,
maar Mick stond precies op de goede plek om opnieuw te scoren. Het slotakkoord was voor Jace , die beheerst zijn tweede goal maakte en voor de dik verdiende eindstand van 7-3 zorgde.

Al met al een prima wedstrijd met mooie combinaties en veel uitgespeelde kansen, waarbij het voetbalplezier er weer vanaf spatte.

Opa van Vince
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!