IJmuiden mini's - Schoten mini's in evenwicht - Schoten

IJmuiden mini's - Schoten mini's in evenwicht

IJmuiden mini's - Schoten mini's in evenwicht

IJmuiden vv. Mini's 1

3 - 3

Schoten JO7-1

Competitie

Simon de Hoog competitie

Datum

18 maart 2023 11:00

Accommodatie

Sportpark Schoonenberg
Ver Loren van Themaatln 1
1981EC
VELSEN-ZUID
tel. 0255-517170

Met een aangename temperatuur speelden de Schoten mini’s de uitwedstrijd tegen IJmuiden. Door een aantal afwezigen maakte Emi onze nieuwe aanwinst haar debuut. Schoten kwam goed uit de startblokken met schoten richting het doel van IJmuiden door Rens en Marouan. Aan de andere kant stond keeper Jacob zijn mannetje door een doorgebroken speler van IJmuiden vakkundig van scoren af te houden. Bodhi schoot met zijn chocoladebeen keurig en zuiver op het doel van IJmuiden maar ook hun keeper wist van geen wijken.

IJmuiden wist de score toch te openen, maar goed overspelen van Emi naar Shane en daarna na Bodhi betekende met een goed schot de 1-1. Op het middenveld buffelde Amadeo dat het een lust was. Schoten bleef aanvallen maar had weinig geluk Shane op de paal en Marouan op de lat betekende een 1-1 ruststand. Na de rust een keeperswissel Shane op doel en Jacob lekker hard werken in het veld. Schoten probeerde op voorsprong te komen met schoten van de ijverige en goed voetballende Emi en Bodhi maar zonder resultaat. IJmuiden wist het net wel te vinden en kwam op voorsprong. Bohdi wist de gelijkmaker te scoren.

Het slot van de wedstrijd was reuze spannend gaat er nog een ploeg met de winst vandoor. Malek verdedigde met man en macht maar kon niet voorkomen dat IJmuiden opnieuw op voorsprong kwam, maar tot grote vreugde van de Schotenspelers zorgde Bodhi in de laatste minuut voor de wel verdiende gelijkmaker. 

Na afloop werden alle spelers nog even toegesproken door coach Tjerk, die reuzetrots op jullie is en terecht opmerkte dat er soms al goed wordt over gepeeld. Nu donderdag weer lekker trainen met z’n allen.

Opa van Shane
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!