Schoten Mini's komen net tekort in spektakelstuk

Haarlem-Kennemerland Mini's 1

23 september 2023 9:00

Vandaag stond de tweede thuiswedstrijd tegen Haarlem/Kennemerland op het programma. Door een hoosbui ving de wedstrijd iets later aan, om direct met volle overgave door beide partijen aan een spectaculaire wedstrijd te beginnen. De spits van de gasten was duidelijk hun beste speler en deze scoorde al vrij snel 2 doelpunten. Schoten rechte de rug en Duuk wist met zijn wonderslof de aansluitingstreffer te maken. Kennemerland breidde de voorsprong uit maar Shane wist Schoten met een mooi doelpunt de spanning geheel terug te brengen.

Na de limonade viel Schoten massaal aan met Jacob die fantastisch stond te verdedigen, Lily die steeds vaker de bal krijgt en dan ook probeert over te spelen, Chase D. die goede momenten afwisselt met nog niet geheel bij de les zijn, maar als we een paar wedstrijden
verder zijn gaat dat allemaal goed komen. Duuk die ook nog moet wennen aan een hele wedstrijd spelen maar al wel hele leuke dingen doet. Chase H. voor rust onze keeper en weinig aan de doelpunten kon doen, maar na de rust als veldspeler fel van zich afbeet en de gelijkmaker op het scorebord wist te zetten. Schoten probeerde van alles maar Shane had pech met een schot op de lat en diverse andere pogingen gingen naast. Wanneer Haarlem/Kennemerland in de aanval ging was was er gelukkig onze keeper van de tweede helft Daley, die een paar zeer mooie reddingen had, terwijl hij voor de rust enorm hard werkte als veldspeler.

Helaas had Schoten de pech dat alle pogingen op het doel van de tegenstander net niet lukte en Kennemerland in de counter nog 2x wist te scoren. Al met al een spannende wedstrijd met veel plezier en hard werken. Gelukkig was onze trainster Wanda net terug van vakantie, alweer een aandachtig toeschouwer en hopen we jullie woensdag weer op de training te mogen begroeten.

De trainer