MINI’S WINNEN IN AMUSANT DUEL VAN IJMUIDEN.

IJmuiden Mini's 2

7 oktober 2023 9:00

Onbekend

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen IJmuiden mini’s-2 op het programma.

Op echt gras en met voor mini’s grote goals ontspon zich een uitermate leuke wedstrijd, waarbij Schoten via Shane met twee doelpunten een voorsprong nam.

IJmuiden liet zich niet van de wijs brengen en kwam steeds beter in de wedstrijd de verdedigers Jacob en Lily die uitstekende speelden konden echter niet voorkomen dat Schotenkeeper Daley  voor de rust ook tweemaal de bal uit het doel moest halen en verder onheil wist te voorkomen door enkele goede ingrepen en prima uittrappen.

Tijdens de rust moest er geloot worden wie er het doel na de rust ging verdedigen. Jacob raadde het goede getal en stond als keeper zijn mannetje al werd hij éénmaal verschalkt waardoor IJmuiden op voorsprong kwam. Schoten bleef heel hard werken met op het middenveld Chase en onze nieuwe aanwinst Finn die al lekker wist mee te spelen. Helaas heeft Chase D. afgehaakt maar wie weet gaat hij zich eerdaags wel weer bedenken.

Een spelertje van IJmuiden had nog niet in de gaten dat er van speelhelft gewisseld was en stoomde met de bal aan zijn voet richting eigen doel en met een fraai schot verschalkte hij zijn eigen doelman. Wie oh wie zou aan het langste eind gaan trekken, zo spannend was deze wedstrijd. Schoten ontworstelde zich aan de druk van IJmuiden door hard werken en de bal keurig naar voren te spelen  uit een voorzet kreeg nieuwkomer Finn de kans om de voorsprong te vergroten, zijn inzet was niet hard genoeg maar Duuk was er als de kippen bij en scoorde de vierde goal. Het slotakkoord was voor Shane die zijn hattrick voltooide met een fraai doelpunt.

Jongens en meisje de trainers zijn trots op jullie, Lilly, Daley, Jacob, Chase, Finn, Duuk en Shane jullie hebben heel goed gespeeld en al veel minder op een kluitje gevoetbald. Woensdag weer lekker en met veel plezier komen trainen.

De trainers.