Mini's buigen in 2e helft achterstand om

Ringweg 12 A
2064KE
SPAARNDAM

Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de herfstvakantie op het programma met een uitwedstrijd tegen Spaarnwoude mini’s-1.

Met een stevig windje dwars over het veld en opnieuw met grote jeugdgoals, ontspon zich een boeiend voetbalgevecht Spaarnwoude begon sterk aan de wedstrijd, maar de Schoten verdediging met Lilly, Jacob en Finn gaven geen krimp en ook keeper Shane wist de nodige ballen goed weg te werken. Halverwege wist Spaarnwoude dan toch dat gaatje te vinden en de score te openen. Niet veel later keerde Shane met de voet een schot en uit de trap naar voren kon Chase alleen op de keeper van de tegenpartij afgaan en beheerst de gelijkmaker scoren. Spaarnwoude was iets sterker ondanks dat Daley, Chase en Duuk keihard werkten,  konden zij niet voorkomen dat Spaarnwoude met 3-1 mocht gaan rusten.

Met Duuk op doel, en schutter Shane als veldspeler leverde dit direct succes op 2-3, niet veel later was het Chase die voor de gelijkmaker zorgde. Lilly, Jacob en Finn bleven goed verdedigen en zorgden dat de bal weer naar voren gespeeld werd en keeper Duuk hield bijna alles tegen en zorgde met goede uittrappen dat Chase ,Daley en Shane aan het werk gezet werden. Shane had de smaak te pakken en wist de keeper van Spaarnwoude  nog driemaal te verschalken, waarbij de vierde goal een hele fraaie was vanaf de zijkant in de verre hoek en ook nog de pech met een mooi schot op de lat. Ook Daley kreeg nog een kans maar zag zijn inzet gesmoord worden  Verdedigend bleef Schoten fel en Jacob kreeg een bal boven op zijn neus, maar na enige verzorging en een aantal rode zakdoeken verder, stond deze bikkel weer zijn mannetje. Spaarnwoude schoot nog een keer op de paal en wist keeper Duuk éénmaal te verschalken.

De trainers hebben vandaag weer van jullie genoten en gezien dat er al zo af en toe goed wordt gekeken en overgespeeld. Woensdag gaan we weer lekker trainen en voor de ouders noteert u vast de volgende wedstrijddagen:

4-11/11-11/18-11/25-11/2-12/9-12 inhaal/evt.16-12.

Tot slot gaarne de grote clubactie boekjes inleveren uiterlijk 28 oktober.

De trainers.