MINI’S SPELEN TE AANVALLEND EN VERLIEZEN

Sportpark Geel Wit'20
Van Oosten de Bruijnstr 66
2014VS

Eindelijk kon vandaag de wedstrijd tussen Geel-Wit mini's 2 en Schoten mini’s gespeeld worden na eerder tweemaal te zijn uitgesteld.

Schoten moest het doen zonder zijn verdediger Jacob, die de feestdagen viert bij zijn familie in Canada en dat bleek een heel gemis. Schoten begon voortvarend en binnen de minuut opende Shane de score. Alleen bleek hieruit niet, dat het een gemakkelijke ochtend zou worden. Geel-Wit kwam enkele minuten later op gelijke hoogte. Schoten had moeite met verdedigen en zocht zo veel mogelijk de aanval. Geel-Wit maakte goed gebruik van de geboden ruimte en wisten keeper Daley nog tweemaal te verschalken. Bij één van de Geel-Wit counters blesseerde Dailey zijn vinger en ging Chase op doel staan die met voortreffelijke reddingen Schoten in de wedstrijd hield. Aanvallend schoot Shane tweemaal tegen de keeper en Geel-Wit wist wel te scoren. Shane zorgde nog voor een ruststand van 4-2.

Na enkele opbeurende woorden tijdens de limonade leek het in eerste instantie beter te gaan, er werd beter verdedigd door Finn en Lily, schutter Shane scoorde heel snel de aansluitingstreffer en na eerst nog de paal geteisterd te hebben scoorde hij ook de gelijkmaker. Schoten bleef onder aanvoering van Daley, Duuk en Jeaney-May, de aanval zoeken en dat werd afgestraft door de tegenstander die wel raad wisten met de geboden ruimte en tweemaal scoorden. Shane testte de kwaliteit van de paal en aan de andere kant scoorde Geel-Wit het zevende doelpunt. Een nieuwe poging van Shane eindigde weer op paal, ook Daley had weinig geluk door net naast te schieten. Geel-Wit scoorde de achtste goal en een prima voorzet van de rechterzijde werd in één keer door Duuk in de bovenhoek gejaagd. Wat een beauty!! Dit betekende meteen einde wedstrijd.

Dit was de laatste wedstrijd van deze periode en in 2024 beginnen we met een nieuwe reeks.

Nu het seizoen er voor de helft opzit, kunnen we constateren dat er zeker vooruitgang inzit. Concentratie een gehele wedstrijd is voor sommigen nog moeilijk, zijn nog wel eens aan het babbelen, anderen pikken het sneller op en proberen al te combineren en te kijken wie er vrij staat. Maar in alles blijft het plezier in het spelletje het allerbelangrijkste en de trainers genieten nog elke week van jullie op de training en de wedstrijd.

De trainers.