Schoten mini's verliezen voor de 3e keer vaan Haarlem-Kennemerland met 2 doelpunten verschil

Haarlem-Kennemerland f.c. Mini's 1

27 januari 2024 9:00

Vandaag was Haarlem/Kennemerland voor de derde keer dit seizoen de tegenstander en het werd tijd dat wij de opgaande lijn van de laatste wedstrijd konden voortzetten. Met Shane als keeper voor de rust ontspon zich een gelijkwaardige wedstrijd met iets teveel kluitjesvoetbal. Verdedigend had Schoten het goed voor elkaar met Finn en Jakob als betrouwbare verdedigers en mochten zij in de problemen komen dan waren er altijd nog Jeany-May en Daley die kwamen assisteren. Ook Duuk en Chase verrichten prima werk op het middenveld. De zeer ijverige Lily verraste in de voorhoede en kreeg de beste kans om Schoten op voorsprong te zetten. Alleen was haar schot net iets te zacht om de keeper van de tegenpartij te verschalken. Ook Niek deed nog een poging maar ook dat lukte niet. Het was Haarlem/Kennemerland dat de score wist te openen, opslag van rust was het Chase die de bal in de uiterste hoek schoot en dat betekende een 1-1 ruststand.

Na de limonade en met Chase op doel en Shane in de voorhoede en aanwijzingen van de coaches aan de verdedigers om iets meer aan te sluiten, kreeg Schoten het deksel op de neus. Lekker aanvallen om te trachten voor het eerst van deze tegenstander te winnen leverde wel een veldoverwicht op maar weinig doelgerichte kansen. De tegenstander profiteerde hier volop van, want zij wisten driemaal te scoren en Schoten wist daar met een mooi doelpunt van Duuk slechts één doelpunt tegenover te stellen.

Duidelijk was te merken dat er diverse spelers afgelopen week getroffen waren door het griepvirus wat duidelijk zijn weerslag had op de felheid van sommige spelers. Hopelijk blijft iedereen hiervan verder bespaard en kunnen we woensdag weer met een grotere groep trainen.

Tot slot maakte Mees de broer van Duuk zijn debuut als scheidsrechter en deed dat voor de éérste keer zeer verdienstelijk.

De trainers.