LILY EN JACOB SCOREN HUN EERSTE DOELPUNT VOOR DE MINI’S.

ADO '20 Mini's 3

10 februari 2024 9:00

Vandaag stond de laatste wedstrijd voor de krokusvakantie op het programma. Zonder de zieke Daley maar met nog 8 spelers werd er in de Arena gespeeld tegen ADO’20-3. Ook de tegenstander was gehandicapt en miste door ziekte ook 2 spelers. Het gevolg hiervan was dat er een wedstrijd werd gespeeld van 5 tegen 5, waardoor de coach van Schoten genoodzaakt was regelmatig 3 spelers te wisselen. De opstelling van Schoten was Finn op doel, en verder de startende veldspelers Chase, Niek, Lily en JeannyMay.

Schoten liet er geen gras over groeien, nadat Chase eerst had naast geschoten, zorgde Niek voor de 1-0, Chase maakte de tweede en Niek de derde, Chase zorgde voor 4-0, waarna ADO eindelijk iets terug kon doen en voor 4-1 zorgde. Shane, Jacob en Duuk kwamen nu in het veld voor Chase,Niek en Jeanny-May. Deze drie heertjes stonden al gretig te wachten om los te gaan. Shane maakte de 5e en de 7e, Duuk de 6e en de 8e goal. Jacob was de pechvogel want zijn schoten op doel gingen net naast of op de paal.

Na de limonade dezelfde beginopstelling alleen ging Finn voetballen en Niek het doel verdedigen. Schoten bleef aanvallen en Lily scoorde haar eerste en Schotens 9e doelpunt. ADO scoorde hun tweede doelpunt, alvorens Chase voor de dubbele cijfers zorgde en Jacob teisterde opnieuw de paal. Even later was het dan toch raak voor hem na een combinatie met Shane kon ook Jacob juichen voor zijn eerste doelpunt. Chase zorgde voor de 12e en de laatste goal. Eindstand 13-2.

Nu weer 3x lekker trainen voor degenen die niet weg zijn tijdens de vakantie en dan gaan we begin maart weer vol plezier beginnen aan de volgende serie wedstrijden.

De trainers.