Schoten mini's - Geel-Wit mini's 2

Geel Wit '20 sv. Mini's 2

20 januari 2024 10:30

Om een beetje wedstrijdritme op te doen speelden de mini’s een oefenwedstrijd tegen Geel-Wit niet in de door de sneeuw gladde arena, maar op het kunstgrasveld. Zonder Daley en Finn bleven er precies 7 spelers over en aangezien de tegenstander ook precies over 7 spelers beschikte, hoefde de beide coaches niet te wisselen op deze toch wat koude winterse ochtend.

Er ontspon zich de eerste helft een gelijk opgaande wedstrijd waarbij Schotenkeeper Chase enkele goede reddingen verrichte en éénmaal moest buigen voor een schot van een Geel-Witter. Verdedigend stond het prima met een vastberaden Jacob geassisteerd door Duuk en Lily. Aanvallend smoorden diverse schoten van Niek en Shane in de hechte verdediging van Geel-Wit.

Na de limonade tapte Schoten uit een geheel ander vaatje met Jacob als een zeer betrouwbare keeper en Chase als een wervelwind op het middenveld. Het gas ging erop met Lily, Duuk, Jeaney-May in een meer aanvallende rol. Doelpunten konden niet uitblijven Shane schoot de gelijkmaker binnen, Chase zorgde voor de voorsprong, Niek vergrootte de stand, Shane zorgde voor de 4-1, alvorens Geel-Wit zorgde dat Jacob ook de bal uit het net moest halen. Chase scoorde zijn tweede en Shane bepaalde de eindstand op 6-2. Al met al een goede en verdiende overwinning.

Nu weer op naar woensdag en met vol enthousiasme en plezier trainen.

De trainers