MINI’S VSV EN SCHOTEN DELEN DE PUNTEN

Hofgeesterweg 14
1991AD
VELSERBROEK

Met een heerlijk voorjaarszonnetje deze ochtend en een voor sommigen prettige aanvangstijd van 10.30 uur stond de uitwedstrijd tegen VSV mini’s-2 op het programma. Schoten zonder de afwezige Finn en trainster Wanda begon de wedstrijd met Jeanny-May als klein meisje op het grote doel. Met de coach was afgesproken dat hij haar grote wens in vervulling liet gaan en het aan zou kijken hoe het zou gaan. Ze heeft het heel goed gedaan door een paar keer heel knap de bal tegen te houden en ook de uittrappen waren behoorlijk. Schoten begon uitstekend en drong VSV terug op eigen helft, alleen uitgespeelde kansen bleven uit.

VSV kwam er een paar keer gevaarlijk uit en dat leverde ook een 2-0 voorsprong op, ondanks dat Jacob en Chase goed verdedigden. Schoten bleef aandringen en dat betekende door een eigen doelpunt dat de spanning weer terug was. VSV counterde alsnog weer naar een marge van 2 doelpunten, voordat Shane voor de 3-2 ruststand zorgde. Na de limonade met inmiddels Jacob op doel ging Schoten onder aanvoering van Daley, Niek en Lilly vol op de aanval dat betekende dat Shane de gelijkmaker kon scoren. In al ons enthousiasme verspeelde we achterin de bal en kwam VSV opnieuw op een voorsprong. Shane na goed doorzetten zorgde voor de gelijkmaker, waarna Duuk met 2 doelpunten voor een voorsprong van 4-6 zorgde. VSV liet het er niet bijzitten en kwam toch weer op gelijke hoogte, doordat wij iets te aanvallend dachten en wat foutjes maakte door de bal niet direct te proberen te spelen, waardoor de VSV-spelers de bal konden afpakken en scoren.

De laatste 5 minuten kreeg Schoten nog een aantal corners die door Niek goed voor de goal werden geplaatst maar de schoten op het VSV-doel eindigden telkens tegen een VSV-speler aan. De vele toeschouwers van beide teams zijn weer volledig aan hun trekken gekomen en hebben een hele leuke wedstrijd voorgeschoteld gekregen.

De coach