CLEAN SHEET VOOR MINI’S SCHOTEN TEGEN ADO’20-2

Oosterweg 4 C
1968KM
HEEMSKERK

Zonder de geblesseerde Daley, maar hopelijk weer snel fit en de afwezige coach Wanda, begon Schoten uit in Heemskerk de wedstrijd tegen ADO’20 erg rommelig en het duurde dan ook enige tijd voor er enige lijn in het spel kwam en het kluitjesvoetbal voorbij was. Schoten was duidelijk de betere ploeg en nadat Jacob op de paal had geschoten, was het Duuk die de score opende. Jacob verdubbelde de score door een goed genomen corner binnen te schieten. Duuk zorgde voor de 3-0 na een uitstekend genomen vrije trap door Niek. De 4-0 kwam door Niek die vuurde op het doel en via een tegenspeler ging de bal in het doel. Verdedigend hoefde keeper Chase bijna niet in actie te komen, doordat Jacob, Finn verdedigend heersten als grootvorsten. De beide dames Lily en Jeany-May waren voor de spelers van ADO te grote obstakels en met hun enthousiasme zorgden zij ervoor dat er weinig tot geen aanvallen bij de Schotenverdedigers kwamen. Schutter Shane ging zich na de rust ook met de wedstrijd bemoeien en scoorde de 5 en 6-0. Duuk zorgde uit een corner voor de 7-0.

Chase had in de rust zijn keeperstrui overgedaan aan Niek en hij zorgde met de mooiste splijtende pass van de wedstrijd dat Shane de 8-0 kon scoren. Duuk deed ook nog een duit in het zakje door nummer 9 binnen te schieten en Shane zorgde voor de dubbele cijfers en om het nog mooier te maken door ook de laatste goal van de wedstrijd te maken. Na een moeizaam begin een prima uitslag 0-11, met uitstekende uittrappen na de rust van keeper Niek plus enkele goede reddingen. Voor de Pasen nog een thuiswedstrijd tegen Velsen en dan 2e paasdag op het eigen complex een toernooitje en een paasbrunch. Vergeet je niet aan te melden via de app, uiterlijk tot 23 maart.

Tot woensdag.
De trainers/coaches.