SCHOTEN MINI’S OPNIEUW TE STERK VOOR GEEL WIT MINI’S-2

Sportpark Geel Wit'20
Van Oosten de Bruijnstr 66
2014VS

Op deze eerste zomerse zaterdag in april was het voor de Schotencoach weer een heel gepuzzel om de negen spelers ieder een gelijk aantal beurten te laten spelen. De tegenstander had door een aantal afzeggingen maar zes spelers tot hun beschikking. Schoten trad in deze uitwedstrijd aan zonder coach Wanda en Jeanny-May, maar met debutant Noah. Schoten opende voortvarend en Jacob zorgde voor de 0-1. Schoten bleef de aanval zoeken maar Niek schoot net over de lat. Geel Wit kwam beter in de wedstrijd en wist de stand om te draaien door de uitstekend keepende Daley tweemaal te verschalken. Inmiddels had Noah zijn entree gemaakt en hij wist met een fraai schot de 2-2 te scoren. Duuk vuurde nog een keer op het doel maar zijn schot verdween naast het doel. Geel Wit kwam opnieuw op voorsprong.

Door het gedwongen vele wisselen kwam het de kwaliteit van de wedstrijd niet ten goede en waren er een aantal hachelijke momenten voor de Schotengoal, maar Finn, Chase, Lily en keeper Daley hielden het hoofd koel en kwamen als overwinnaars uit de strijd. Schoten trok weer ten aanval en Jacob scoorde de verdiende gelijkmaker. De coach dirigeerde Shane  naar de spits om meer gevaar te stichten. Dit leidde uiteindelijk door goed doorzetten van Shane tot een 3-4 voorsprong  en ook het slotakkoord was voor Shane door de overwinning veilig te stellen en de marge met zijn tweede doelpunt te vergroten tot 3-5.

Tot slot van de 4 wedstrijden tegen Geel Wit, werd er driemaal aan het langste eind getrokken, speelde Daley de gehele wedstrijd als keeper met enkele goede reddingen en prima uittrappen, en paste nieuwkomer Noah zich gemakkelijk aan, gaat de kleine Finn zich ook beter ontwikkelen en hebben Jacob, Duuk, Lily, Shane, Chase en Niek (met z’n nieuwe schoenen) hard gewerkt om voor de zevende keer achter elkaar niet te verliezen.

Tot woensdag op de training.

De coach.