SCHOTEN MINI’S-1 EN ONZE GEZELLEN MINI’S-1 DELEN DE PUNTEN.

Onze Gezellen Mini's 1

13 april 2024 9:00

Zaterdag 13 april stond het burengevecht tussen Schoten en Onze Gezellen op het programma en zoals een echte wedstrijd tussen de twee kemphanen behoort te zijn, gaven zij onder grote belangstelling elkaar geen duimbreed toe. Er werd door beide ploegen vol op de aanval gespeeld en in tegenstelling tot andere wedstrijden duurde het tot de 15e minuut eer Schoten via Chase de score wist te openen. Daarvoor gebeurde er van alles en was het aan keeper Duuk te danken dat er niet tegen een achterstand werd aangekeken. Verdedigend werd hij daarbij uitstekend geholpen door Jacob en Finn, waarbij de eerste al een behoorlijke trap in zijn benen heeft en de nodige ballen naar de voorwaartsen Chase en Shane kon spelen. Op het middenveld vochten Jeany-May, Daley en Lily de nodige duels uit en zorgde Niek met veel loopwerk voor de aansluiting tussen middenveld en voorhoede. Zowel Onze Gezellen als Schoten ondernamen diverse doelpogingen maar zagen hun verwoede pogingen naast het doel gaan of gestopt worden door de keepers. Vlak voor de rust zag Daley kans om de voorsprong te verdubbelen en zo kon Schoten met een 2-0 ruststand aan de limonade beginnen.

Na de rust ging Chase het doel verdedigen en ging Duuk in de voorhoede spelen. Onze Gezellen liet het niet op zich zitten en scoorde al heel snel de aansluitingstreffer. Aan de andere zijde trof Duuk de paal, waarna Schoten nadrukkelijk de aanval bleef zoeken en er veel ruimte kwam voor de tegenpartij om tegenaanvallen te plaatsen. Uit één van de aanvallen werd dan ook de gelijkmaker gescoord. Schoten bleef proberen om de winnende treffer te scoren via Jacob met een mooi schot en Daley die zijn inzet voorlangs zag gaan. Duuk kreeg nog een mooie kans, maar oog in oog met de keeper lukte het hem niet om de winnende goal te scoren. De grote overwinnaar deze ochtend was het publiek dat met volle teugen heeft kunnen genieten van twee hartstochtelijk strijdende ploegen die terecht geen winnaar kende.

De coaches