SCHOTEN MINI’S VOOR NEGENDE KEER OP RIJ ONGESLAGEN

VSV Mini's 2

20 april 2024 9:00

Vandaag stond voorlopig de laatste wedstrijd op het programma, de komende weken staan in het teken van koningsdag en de voorjaarsvakantie. Om de reeks van 8 overwinningen en gelijke spelen voort te zetten moesten de gladiatoren van Schoten hun beste beentje voorzetten om de tegenstander VSV mini’s-2 zien te verslaan.

Beide teams gingen ervan af het begin vol voor, waarbij Schoten vandaag zonder Jeany-May en Finn, maar met Noah goed uit de startblokken kwam en een licht overwicht wist op te bouwen. De uitstekende keeper van VSV wist met enkele fraaie reddingen zijn doel schoon te houden tot halverwege de eerste helft toen Shane de score wist te openen. Een mooie aanval tussen Shane, Chase en Duuk had een beter lot verdiend dan de bal net over de lat geschoten. Ook Lily kreeg nog een kans maar haar schot was te zacht om doel te treffen. Verdedigend was Jacob als keeper een behoorlijke sta in de weg voor de VSV aanvallers met diverse goede reddingen, maar hij kon niet voorkomen dat beide ploegen aan de limonade gingen met een 1-1 gelijke stand.

Na de rust ging Duuk het doel verdedigen en Jacob als een echte verdediger spelen. Hierdoor kreeg VSV minder kansen mede doordat in tegenstelling tot de eerste helft er beter verdedigd werd door Chase en Daley. Ook Lily droeg haar steentje bij. Toch wist VSV voor de tweede keer te scoren en moest Schoten vol aan de bak.  Noah zorgde met een fraaie actie en een mooi schot voor de gelijkmaker. Een mooie combinatie tussen Noah en Chase bracht Shane in scoringspositie en die faalde niet. Schoten rook de overwinning en Daley vergrootte de voorsprong naar 4-2. Niek de stille en hardwerkende kracht op het middenveld pikte ook nu weer zijn doelpuntje mee en bepaalde de eindstand op 5-2.

Al met al een aantrekkelijke wedstrijd tegen een leuke en goede tegenstander, waarbij het voor de ook nu weer in grote getale aanwezige toeschouwers een genot was om naar te kijken.

De coaches