TOCH VOETBALLEN ONDANKS AFGELASTING VELD OG

Onze Gezellen Mini's 2

25 mei 2024 9:00

De mini arena van Schoten was ondanks de hevige regenval goed bespeelbaar, mede door goed overleg tussen beide clubs kon de wedstrijd omgedraaid worden. De mini’s van OG-2 en Schoten waren reuze blij dat zij toch hun wedstrijd konden spelen en zorgden voor een gelijkopgaande wedstrijd.

Voor de rust schoten beide ploegen een keer op de paal en kwam Schoten op voorsprong via Shane. Keeper Jacob kreeg de bal niet geheel onder controle en dat betekende een ruststand van 1-1. Na de limonade ging Chase op doel en een vrije trap van OG betekende 1-2. Door een foutje achterin werd het 1-3. Door een pass van Niek scoorde Shane de aansluitingstreffer. Geklungel achterin betekende 2-4. Opnieuw moest Schoten in de achtervolging een uittrap van Chase kwam bij Niek terecht en dat betekende 3-4. De harde werkers Finn, Jacob, Daley en Lilly voorkwamen erger. Duuk zorgde met een hard schot voor de verdiende gelijkmaker en zelfs voor een voorsprong (of was het toch Niek die scoorde?), maar door te aanvallend spelen en balverlies wist OG de ongeslagen status van 9 wedstrijden te doorbreken en ging er met de winst vandoor.

Dankzij een speciale telefoonverbinding kon dit verslag geïmproviseerd tot stand komen.

Jaap