Topscorers - Schoten

Topscorers

Topscorers

Topscorersklassement 2022/2023 

Dit seizoen zullen de doelpuntenmakers en spelers die een assist geven, worden bijgehouden voor iedere officiële beker - en competitiewedstrijd van alle seniorenelftallen. 

Wat er nieuw is dit seizoen is de quotering in de klasse waarin het elftal speelt. Onderstaande lijst geldt als doorberekening voor de doelpunten & assists die worden gemaakt door iedere speler/speelster. 

Quotering
6e klasse 1
5e klasse 1,1
4e klasse 1,2
3e klasse 1,3
2e klasse 1,4
1e klasse 1,5
Hoofdklasse 1,6

Voorbeeld: voor iemand die met zijn of haar elftal in de 6e klasse speelt, telt alles gewoon als 1 doelpunt. Voor iemand die in de 3e klasse speelt, telt een doelpunt 1,3 keer mee. Dit levert naar verwachting voor iedereen een leuker en spannender klassement op!

De tussenstanden zullen maandelijks worden gedeeld op Facebook, Instagram en op de website. Uiteindelijk zullen aan het eind van het voetbalseizoen de bronzen, zilveren en gouden schoen worden uitgereikt aan de spelers en hun elftallen. 

Om mee te doen, kan ieder elftal via de trainer, teamleider of aanvoerder de volgende gegevens appen naar 06-12912394‬:
- Het betreffende elftal
- Welke wedstrijd 
- Voor- en achternamen van de spelers die de doelpunt(en) maken en die een assist(s) geven. 

Dit geldt de voor officiële beker - en competitiewedstrijden. Het doorgeven van de bovenstaande punten kan tot uiterlijk de vrijdag vóór het volgende voetbalweekend.

LET OP!
Wanneer er een wedstrijdverslag wordt geschreven over een elftal worden de gegevens automatisch al genoteerd in het systeem.

Alvast een sportief seizoen gewenst!
Team communicatie VV Schoten
# Naam Team
1 Anoniem JO12-1 3 0 0 0 0
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!