Topscorers

Topscorersklassement 2020/2021

Dit seizoen zullen de doelpuntenmakers en spelers die een assist geven worden bijgehouden voor iedere beker- en competitiewedstrijd van de elftallen JO13 t/m JO18 alsmede de seniorenelftallen. De tussenstanden zullen maandelijks worden gedeeld op Facebook en Instagram.
Het doel is om aan het eind van het voetbalseizoen de bronzen, zilveren en gouden schoen uit te reiken aan de spelers en hun elftal.

Om de gegevens in te voeren, kan ieder elftal via de trainer, teamleider, aanvoerder of een enthousiaste ouder de voor- en achternamen van de spelers doorgeven en hoe vaak ze hebben gescoord of assists op hun naam hebben in een officiële wedstrijd.
Dit kan uiterlijk tot de vrijdag voor het volgende voetbalweekend.

App of e-mail de gegevens door via ‪06-12912394‬ of communicatie@vvschoten.nl (elftal, voor- en achternamen doelpuntenmakers en assists).

LET OP!
Wanneer er een wedstrijdverslag wordt geschreven over een elftal worden de gegevens automatisch genoteerd in het systeem.

Alvast een sportief seizoen gewenst!
Team communicatie VV Schoten
Er zijn geen topscorers bekend