Vrienden van

Schotenaren,

Er is de afgelopen drie seizoenen iets in gang gezet dat tot voor kort onmogelijk leek. Ons eerste elftal speelt weer op 2e klasse niveau. Dit is vooral te danken aan het goede werk door de gene die daar invloed op hebben gehad. De spelers, trainers en technische staf!

Het is nu aan bestuur, vrijwilligers, leden en sympathisanten van de v.v. Schoten de veroverde plek te koesteren en handhaven. De club nog nadrukkelijker in beeld zien te krijgen, initiatieven nemen en hard werken de club zo goed mogelijk te presenteren en vertegenwoordigen. Hiervoor bestaan vele mogelijkheden, oude ideeën oppoetsen en nieuwe oppakken.

Een goed “oud” en tijdloos idee is het opnieuw opstarten en nieuw leven inblazen van de “VRIENDEN VAN SCHOTEN”.

Bij menige vereniging bestaat zo’n vriendenclub al, bij Schoten willen we er graag weer een terug hebben, met als doelstelling dat onze club d.m.v. de Vriendenclub zich van    mini ’s t/m het eerste elftal optimaal kan presenteren. Dat er daarnaast kan worden geïnvesteerd in het verbeteren van onze accommodatie en organisatie. Op die manier gaat de totale vereniging het verschil zien en wordt het steeds leuker om bij de Schotenfamilie te horen en er lid van te worden. Schoten 108 jaar jong!

De gehele opzet wordt aangestuurd door 100% Schotenmensen t.w. Jaap de Bok, Willem van Kuijk, Michiel van der Plas en René Stuur en kent een zeer transparante vorm. Het beheer van de gelden ligt bij de Penningmeester van de v.v. Schoten. Alle deelnemers  krijgen een regelmatige up- date van de lopende zaken en ieder lid van de Vriendenclub krijgt een persoons- of een zakelijke vermelding op een daarvoor speciaal ontworpen bord. De gevraagde bijdrage is € 50,00 per jaar. Men kan zich aanmelden via mailadres cz@vvschoten.nl of direct betalen op het IBAN-rekeningnummer van VV Schoten NL21RABO 0389 4786 36 t.n.v. VV Schoten o.v.v. vrienden van Schoten, dan zorgen wij dat uw naam op het bord komt.

Op dit moment staat de teller al op 52.

Met sportieve groeten,

Jaap, Willem, Michiel en René