Telstar - RKC

Op vrijdagavond 8 februari was VV Schoten club van de week bij de wedstrijd Telstar -RKC.  Bijna 100 enthousiastelingen verzamelden zich bij het stadion.  De jongste jeugd ging met Nick mee voor de player escort. Met veel enthousiasme gingen ze zich omkleden en werd ze verteld wat de bedoeling was. 10 minuten voor de wedstrijd gingen ze naar de spelerstunnel en werden ze in 2 groep verdeeld. Een groep om met Telstar mee te lopen en een groep om met RKC mee te lopen. Sommige vonden het wel spannend,  maar het was vooral erg leuk. De scheidsrechters arriveerden ook en daar gingen ze hand in hand met de spelers het veld op. En daarna snel weer het veld af en omkleden om naar de tribune te gaan waar de rest van de club op ze zat te wachten. De eerste helft ging voorbij zonder doelpunten. In de rust deden er 7 jongens mee met latje trap. Dat viel niet mee in de regen, maar de lat werd toch aantal keer geraakt. Damian van de JO15-1 had de meeste punten verdiend en won daarmee een Telstar sjaal. De kinderen kregen nog wat lekkers te eten en te drinken en hoopten op doelpunten in de 2e helft. Die vielen wel, maar helaas in het verkeerde doel. Het werd 0-3. Dat was jammer, maar ondanks dat hebben de leden van Schoten en hun familie een leuke avond gehad.