AZ - ADO Den Haag

Op 13-04-2019 18:30u speelt AZ de wedstrijd AZ - ADO Den Haag. AZ nodigt alle leden van vv Schoten graag uit om deze wedstrijd te bezoeken tegen het actietarief van slechts €10,- per kaart. Ook ouders, begeleiders en trainers zijn van harte uitgenodigd zodat er voldoende begeleiding voor de kinderen is. Voor de jeugdigen kan voor slechts €2,50 een kidsbox met een pakje drinken en een zakje snoep meebesteld worden.

Met deze leuke clubactie kunnen jullie ook nog geld verdienen voor vv Schoten. Voor iedere verkochte kaart ontvangt de vereniging namelijk een cashback van €1,-.

Je kunt per club, per team of individueel per lid bestellen. Let op: we zitten samen met de vereniging in één vak maar binnen dat vak krijg je een rij en stoelnummer toegewezen. Wil je als team/familie/vriendjes bij elkaar zitten, bestel dan je kaarten in één bestelling.

Bestellen

Er is een beperkt aantal actiekaarten beschikbaar en er geldt op=op. Bestel dus snel, dan ben je zeker van een kaart!

Bestellen kan via de volgende actielink:

Dit kan t/m 4 april.

Ophalen kaarten

Na afloop van de actie (na 4 april) zal AZ de plekken in het stadion indelen en worden de kaarten geprint en in één zending verstuurd naar de VV Schoten t.n.v. Alies. De kaarten kunnen vervolgens door de bestellers bij Alies worden opgehaald.