Rabo ClubSupport - Schoten

Rabo ClubSupport

Rabo ClubSupport

Stem op vv Schoten via Rabo ClubSupport

 Iedereen verdient een mooie club zoals VV Schoten

Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent. Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Ongeacht afkomst, kleur, geaardheid, geloof, beperking of leeftijd. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport, hobby tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis, netwerken en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Afgelopen jaar is er in totaal zo’n 15 miljoen euro verdeeld onder de aangemelde clubs.

Ook vv Schoten doet dit jaar mee aan deze actie. Met het geld willen we ons mooie complex verduurzamen door onder andere alle traditionele verlichting te vervangen door LED verlichting. Daarnaast willen we de kleedkamers, kantine en overige ruimtes beter isoleren en van een update voorzien. Denk hierbij aan het repareren van beschadigingen die in de loop der jaren zijn opgelopen.

Door uw stem uit te brengen kunnen we ervoor zorgen dat er aan het eind van deze actie een mooi geldbedrag naar de club komt en wij onze doelen kunnen realiseren.

Help mee!

Wat moet u doen:

Van 5 tot en met 27  september 2022 kunt u stemmen op uw favoriete club. Doet u ook mee en helpt u VV Schoten aan een mooi bedrag? Stemmen kan eenvoudig in de Rabo App. (Nog) geen lid van de Rabobank? Ook lid worden regel je in de Rabo App; daarna kun je direct stemmen. Meer informatie vindt u op www.rabobank.nl/leden/clubsupport

Samen maken we onze club nog mooier!

Leden van Rabobank Haarlem-IJmond hebben tijdens de stemperiode bepaald welke financiële bijdrage de deelnemende clubs en verenigingen ontvangen.

Bedankt voor jullie stem!
 
Dit jaar hebben wij in totaal € 279,13 opgehaald voor de club. Een mooi resultaat, zeker in deze dure tijden.

Namens vv Schoten bedankt voor het stemmen en we hopen een volgende keer weer op uw stem te kunnen rekenen.

raboclubsupport-1.png

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!