Activiteitencommissie Jeugd - Schoten

Activiteitencommissie Jeugd

Activiteitencommissie Jeugd

Activiteitencommissie Jeugd

Bij vv Schoten zit de jeugd weer in de lift! Aangezien er dus meer jeugdleden zijn komen te spelen op onze club is bij aanvang van het seizoen een nieuwe Activiteitencommissie Jeugd opgestart. Het doel van de activiteitencommissie is om meer leuke activiteiten te gaan organiseren voor onze jeugdteams van de onderbouw, de middenbouw en de bovenbouw gedurende het seizoen.

Denk hierbij aan het Sinterklaasfeest, een spelletjesmiddag, een toernooi, het bezoeken van een voetbalwedstrijd en vele andere leuke activiteiten.

Annemieke Vink, moeder van Mick uit JO10-1 en Kim Bakker, moeder van Jilles uit JO10-1 hebben zich aangemeld om dit met hulp van de club, vrijwilligers en ouders ervoor te gaan zorgen dat er dit seizoen tal van activiteiten voor de jeugd georganiseerd zal gaan worden.

Lijkt het je ook leuk om voor onze jeugdleden activiteiten te organiseren? Meld je dan aan om de dames te ondersteunen bij de diverse activiteiten die komen gaan. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om leuke ideeën aan te dragen aan de activiteitencommissie. Indien je geïnteresseerd bent of als je ideeën hebt, stuur dan een mail naar activiteitenjeugd@vvschoten.nl.

De eerste activiteit staat al op de agenda, namelijk het sinterklaasfeest op woensdagmiddag 30 november 2022. Dit is voor de jeugd uit de teams JO7 tot en met JO11. Verdere info volgt nog, maar zet de datum maar alvast in de agenda.

Activiteiten_Jeugd_4.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!