Activiteitencommissie Jeugd - Schoten

Activiteitencommissie Jeugd

Activiteitencommissie Jeugd

Annemieke Vink, Moeder van Mick Speelman en Kim Bakker, Moeder van Jilles Bakker organiseren voor de jeugd van de onderbouw, de middenbouw en bovenbouw gedurende het seizoen vele leuke activiteiten. Denk hierbij aan het Sinterklaasfeest, FIFA toernooi, een bezoek aan voetbalwedstrijden, paasbrunch, een toernooi op de club, seizoen afsluiting etc. Dit doen ze in samenwerking met de club, vrijwilligers en ouders die de club en de jeugd van VV Schoten een warm hart toedragen.  

Lijkt het je ook leuk om voor onze jeugdleden activiteiten te organiseren? Meld je dan aan om de dames te ondersteunen bij de diverse activiteiten die komen gaan. Daarnaast is het natuurlijk altijd mogelijk om leuke ideeën aan te dragen aan de activiteitencommissie. Indien je geïnteresseerd bent of als je leuke ideeën hebt, stuur dan een mail naar activiteitenjeugd@vvschoten.nl

Benieuwd naar de komende activiteiten? Kijk dan in de agenda! Informatie over de activiteiten worden gedeeld op de website, teamapps en onze social media pagina’s.   

Activiteiten_Jeugd_4.JPG

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!