Overschrijvingen/opzeggingen - Schoten

Overschrijvingen/opzeggingen

Nieuwe leden

Alle overschrijvingen gaan vanaf nu digitaal. Dit gaat als volgt:

1. Een speler meldt zich bij de vereniging met zijn/haar relatiecode en/of spelerspas
2. De speler vult en ondertekent een inschrijfformulier in bij de nieuwe vereniging
3. De nieuwe vereniging vraagt het overschrijvingsverzoek digitaal aan
4. De oude vereniging geeft digitaal akkoord voor deze overschrijving.

Vertrekkende leden

Leden die nog een contributieachterstand en/of boetes moeten betalen krijgen pas overschrijving wanneer aan hun verplichtingen is voldaan.
Spelers die spullen (kleding/tassen) in bruikleen hebben dienen deze in te leveren wanneer ze bij ons vertrekken. Wanneer dat niet is gebeurd zal er eveneens geen overschrijving worden afgegeven.

BEDANKEN

U laten uitschrijven als lid of donateur kan alleen schriftelijk of per e-mail en dat moet voor 15 juni, bij de secretaris. Afmeldingen op een andere wijze wordt niet geaccepteerd. Indien u zich niet voor deze gestelde datum afmeldt, dan dient u aan alle financiële verplichtingen te voldoen die gelden voor het nieuwe seizoen.

Meer info via secretaris@vvschoten.nl

Correspondentieadres: