Overschrijvingen/opzeggingen

Overschrijvingen 2020.

Nieuwe leden

Alle overschrijvingen gaan vanaf nu digitaal. Dit gaat als volgt:

1. Een speler meldt zich bij de vereniging met zijn/haar relatiecode en/of spelerspas
2. De speler vult en ondertekent een inschrijfformulier in bij de nieuwe vereniging
3. De nieuwe vereniging vraagt het overschrijvingsverzoek digitaal aan
4. De oude vereniging geeft digitaal akkoord voor deze overschrijving.

Op vrijdag 12 juni 2020 (ovb) is er van 19.00 uur tot 20.00 uur gelegenheid om uw inschrijving te laten ondertekenen. Dit gebeurt in de bestuurskamer. Vergeet niet een id mee te nemen. De overschrijvingen moet uiterlijk op maandag 15 juni 2020 om 23.59 uur bij de KNVB binnen zijn.

Vertrekkende leden

Leden die nog een contributieachterstand en/of boetes moeten betalen krijgen pas overschrijving wanneer aan hun verplichtingen is voldaan.
Spelers die spullen (kleding/tassen) in bruikleen hebben dienen deze in te leveren wanneer ze bij ons vertrekken. Wanneer dat niet is gebeurd zal er eveneens geen overschrijving worden afgegeven.

BEDANKEN

U laten uitschrijven als lid of donateur kan alleen schriftelijk of per e-mail en dat moet voor 1 juni 2020, bij de secretaris. Afmeldingen op een andere wijze wordt niet geaccepteerd. Indien u zich niet voor deze gestelde datum afmeldt, dan dient u aan alle financiële verplichtingen te voldoen die gelden voor het nieuwe seizoen 2020 - 2021.

Meer info via secretaris@vvschoten.nl

Correspondentieadres: