80'

A-junioren, A1, Groep 1 19

27 augustus 2014 19:00

Bon, P.

Scheidsrechter Bon startte de wedstrijd keurig op tijd en zag dat Schoten scherp begon, binnen vijf minuten viel er een aantal zeer goede kansen te noteren. Na een half uur spelen kregen achtereenvolgens een VSV-er en een Schotenspeler een gele kaart wegens een te stevige overtreding. Alleen uit de vrije trap van VSV viel een doelpunt. Kort voor rust wist Sven de bal lekker aan Derk te geven die voor de gelijkmaker zorgde 1-1.

Ook na de rust bleef Schoten de bovenliggende partij, en het duurde geen tien minuten of Colijn deed wat van hem verwacht wordt, scoren! Ook bij de volgende twee Schoten doelpunten was zijn inbreng groot door Orcun in staat te stellen de 3 en 4-1 aan te tekenen.

Waar alle verslagen van afgelopen en huidig seizoen zijn terug te vinden.