A-junioren, A1, Groep 1 19

10 september 2014 20:00

Lampers, B.S.

De opstelling van Schoten:
Ted, Bryan, Lesley, Remco, Robbert, Sven B (Adil Kaychochi), Thom (Sven Lohr), Aron, Colijn, Nick (Don Lohr) en Darren (Robin), Sean nam ook plaats op de bank maar speelde niet.

Schoten startte brutaal en had al binnen 5 minuten het eerste doelpunt kunnen maken. Het kostte EDO even tijd om van de schrik bij te komen en uit te zoeken hoe het toch kon dat niet zij maar Schoten de bovenliggen partij was. Het werd voor Schoten nog leuker toen Bryan Matzen met een van zijn zeer verre ingooien aan de rechterkant Colijn bereikte die niet aarzelde, een actie maakte en 0-1 scoorde na een minuut of tien spelen. Een mooie aanval van EDO leidde een minuut na de openingstreffer tot de 1-1 en beide teams deden hun best het spel naar zich toe te trekken.

EDO begon met drie nieuwe spelers aan de hervatting en Schoten keek eerst even de kat uit de boom om na een minuut of tien ook aan het wisselen te gaan. het spelbeeld was gelijk aan dat uit de eerste helft, EDO probeerde met man en macht doelpunten te forceren maar kwamen daar niet aan toe. Halverwege de tweede helft was het voor EDO nog 1 keer raak maar verder uitlopen dan de 2-1 kon men niet.