85'

A-junioren zaterdag, A1, 1e klasse 01

13 december 2014 15:00

Loos, W.

In de tweede helft laat Schoten A1 zien terecht in de 1ste klasse te spelen. Wat een boel en mooie doelpunten door fortreffelijk combineren. Jammer van de (terechte) kaarten maar met een positief gevoel de winterstop in.

De opstelling:
Ted, Danilo, Gino, Lesley, Robbert, Sven (Robin), Aron, Derk, Darren, Colijn (Nikhil), Orcun (Remco) en op de bank nam ook Justen plaats naast Chris en Robin.

Ik was nog bezig met het administratie, de KNVB applicatie werkte namelijk niet naar behoren, maar kon gelukkig wel zien hoe Ilpendam al na vijf minuten over rechts doorbrak en de score opende. Niet veel later werd een corner van Orcun verwerkt tot de gelijkmaker volgens mij door Colijn, maar het kan ook een directe goal van Orcun geweest zijn. Ilpendam nam hierop wraak door opnieuw door een minder attent optreden aan de rechterkant wederom een voorsprong te nemen. In de 16de minuut wist Colijn in de 16 meter door te dringen wat een Ilpendammer kennelijk niet leuk vond en hem vloerde. De daaruit voortvloeiende penalty werd door Aron foutloos ingeschoten. Schoten nam iets meer het initiatief en ging wat beter voetballen maar tot de rust werd niet meer gescoord.

De tweede helft begon nog wat rommelig, wat leidde tot twee vroege rode kaarten en een Schoten dat daarna op dreef kwam. De doelpuntenregen die hiervan het resultaat was, bestond uit een hele serie mooie, prachtige, geweldige, schitterende en onverwachte doelpunten:
 3-2 Darren stelt Colijn in staat te scoren
 4-2 Orcun schiet een vrije trap in een keer in het doel
 5-2 Lesley brult naar Sven die de bal aanneemt een tegenstander uitspeelt en scoort
 6-2 Opkomende Robbert maakt een heerlijk doelpunt en wordt door het hele team gefeliciteerd
 7-2 Nikhil legt de bal terug op Darren die feilloos intikt
 8-2 Darren stelt Sven in staat zijn doelpunt mee te pikken
 9-2 Darren doet het nu een keer zelf
 10-2 Darren stelt de ingevallen Robin in staat te scoren
 11-2 Derk besluit ook zijn doelpunt mee te pikken
 12-2 Nikhil vond zijn eerste niet mooi genoeg en nam er nog een voor zijn rekening
 13-2 Darren vond het na een schot op de paal nodig een vrije trap over de keeper te mikken en de eindscore vast te stellen.