Mannen Zondag na competitie 1e ronde, 1, 5e klasse E

22 mei 2011 14:00

Visser, D.

Schoten uitgeschakeld in na competitie door de Brug.

Een ontketend Schoten startte fantastisch tegen de Brug en vanaf de eerste minuut werd er fel op de bal gejaagd. De Brug kwam zwaar onder druk te staan hetgeen na 10 minuten resulteerde in de openingstreffer door Sammy. De Brug was rijp voor de slacht.

Een aanval over rechts van Schoten werd voorgegeven door Rick en keurig ingekopt door Joey 2-0 zou je denken, alleen de scheidsrechter besliste anders doordat de neutrale  assistent scheidsrechter een achterbal had geconstateerd. Dit gebeurde onder de ogen van uw verslaggever en ik kan u zeggen de assistent scheidsrechter maakte hierbij  een blunder, want de bal moet in zijn geheel over de achterlijn  zijn en dit was in het geheel niet het geval. Schoten bleef de bovenliggende partij en dat resulteerde in een kans voor Rick allen voor de keeper faalde hij jammerlijk waardoor de 1-0 op het scorebord bleef. Hierna knakte er iets bij de Schoten Boys een vrij trap voor de Brug werd snel en slim genomen en betekende 1-1 en luidde de teloorgang van Schoten in.

Van het goede spel van de eerste 20-25 minuten was niets meer over en de Brug scoorde voor de rust de 1-2 en 1-3. Na rust leek Schoten zich te herpakken en maakte snel 2-3.

Gaat het dan toch nog lukken. Helaas er moesten risico’s worden genomen om de gelijkmaker en de winnende te maken. De Brug speelde slim en kreeg veel ruimte, hetgeen al snel bleek door de 4e goal. De wedstrijd was gespeeld  en met een teleurstellende 2-5 werden al onze  illusies de grond in geboord.

Al met al een teleurstellende nacompetitie na een  geweldige tweede helft van de reguliere competitie, waarbij de vooruitgang van de ploeg onder leiding van trainer Dennis Groot duidelijk te zien was.

Uithuilen en opnieuw beginnen  en streven naar een hoger spelniveau dan zal alles goed komen.

Helaas deze keer zonder foto’s vanwege vakantie van de huisfotograaf  en dit korte verslag  van een plaatsvervanger wegens andere verplichtingen van de vaste reporter.