8 - 1

VVH/Velserbroek 2 (zon)

4e klasse 05

30 september 2018 12:00

Het is zaterdagmiddag 16:00u. Sommigen zitten te genieten van de laatste zonnestralen op het terras, sommigen zijn aan het werk en weer een ander zit in Landal, als daar dan eindelijk het bericht komt van de trainer.  11:00u aanwezig en maar liefst 17 man op de lijst. Dat wordt keuzes maken.

Zondagochtend 11:00u hadden 16 man toch netjes op tijd gehaald, alleen diegene met de snelste auto van het team kwam ietsje later. Zo kon de gemaakte opstelling van de trainer de prullenbak in en werd het even improviseren wie nu waar moest staan.

Waar vorige week onze tegenstander de warming-up oversloeg, was vandaag het tegenovergestelde het geval. VVH 2 stond al ruim 20 minuten op het veld, voordat wij een half uur voor aanvang begonnen met de warming-up.

Zoals de trainer al zei voor de wedstrijd, dit zou wel is andere koek als vorige week kunnen worden.

En de trainer had gelijk, het werd andere koek!

Rick had zijn spieren vorige week nog even rust gegeven, om ze vandaag maximaal in te zetten. 20 minuten gespeeld en de bal op een ruime 20 meter van de goal, besloot Rick maar is uit te halen. Resultaat: bal in de kruising, 1-0 voor!

VVH 2 is in de 1e helft precies 1x in ons 16-metergebied geweest. Een vrije trap vanaf de zijkant wordt onze 16 ingedraaid, precies op het hoofd van Nick, bal in de kruising, 1-1.

Gelukkig had Arslan zoals die zelf zei wat ruzie met de bal de 1e helft. Of dit schot ook in de categorie “ruzie met de bal” thuis hoort laten we in het midden, het resultaat was in ieder geval een goal, 2-1!

Het is altijd fijn om een vrije trappenspecialist in je team te hebben, maar helaas stond Donny wissel op het moment dat we een vrije trap op de rand van de 16 kregen. Daniel zag dit als een mooie kans om de vrije trap te nemen en riep snel over het veld “ik neem!, ik neem!”. Gelukkig stelde hij ons niet teleur, 3-1!

Rust. In de rust worden de puntjes nog even op de i gezet door Sam. Vooral posities blijven behouden en simpel spelen worden de opdrachten.

Jorrell loopt 1 op 1 in alle wedstrijden van Schoten 3 en wil dat graag zo houden, 4-1! Jorrell heeft liever geen hoger gemiddelde dan 1 op 1, anders had hij die bal van 5 meter afstand voor een leeg doel echt wel gemaakt.

Een loepzuivere hattrick maken sommige spelers hun hele carrière niet, sommige doen het in de eerste competitiewedstrijd dat ze meedoen. Donny: 5-1, 6-1, 7-1!

’s Ochtends nog te laat, gelukkig in het veld nog net op tijd voordat de scheidsrechter affloot, bepaalde Quincy de eindstand op 8-1!

Na afloop mochten we deze overwinning best even vieren van de trainer. “Maar vanaf maandag, moet de knop weer om en wacht Velsen aanstaande zondag op ons.”