Murat Ulusuy (schot)

Mannen Zondag reserve (A-cat), 2, 3e klasse D

4 december 2011 11:30

Cornet, J.

Of onze jongens zin hadden in een potje voetbal was de vraag, want om kwart over tien hadden we er vijf waar de begeleiding op elf minimaal hoopte. Alles kwam relaxed binnendruppelen en dacht we hebben uit gewonnen dat doen we thuis weer even. Dat het anders ging zagen we al heel snel in de eerste helft, er werd niet vrijgelopen, niet omgeschakeld, het was slecht.

Er werd gecoacht door Christiaan, maar er gebeurde niets. Het leek wel Madame Tussaud voetbal. Elf standbeelden van ons en elf van hun die er iets van wilden maken en daar dan ook de grootste moeite mee hadden. Een paar wapenfeiten uit de eerste helft: een pegel uit een vrije trap van United op onze kruising en een paar knappe reddingen van Remy. Als je keeper de enige is die een voldoende krijgt dan weet men wel hoe de rest bezig is.

In de rust moest Danny Kok er uit om naar het eerste te gaan en kwam Anil erin. De donderspeech van Christiaan had gewerkt en we begonnen beter in de tweede helft. De tiende minuut na rust was het raak. Anil kwam goed door en gaf de bal aan Sinan die de bal in het net knalde 1-0.

Na vijftien minuten waren de rollen omgedraaid, er werd goed en rustig uitverdedigd tot de bal bij Sinan kwam die Anil de kans gaf om te scoren 2-0.

Er kwam rust en toch ook felheid in het spel en het begon op het voetbal te lijken wat we willen. Plots schrik op de bank; een aanvaller van United en Remy die voor de bal gaan een knal en ze blijven beiden liggen. De spits van hun ging er met een dikke knie af en Remy had wat last van de lies en knie, maar zei dat hij wilde blijven staan om de 0 te houden, wat een karakterjongen!!

De derde goal van Sinan was een beauty en het voetbal zag er goed uit. De laatste goal was ook mooi, Murat stapte goed in en veroverde de bal die hij passte op Lennart, die gaf hem op zijn beurt terug aan Murat die beheerst 4-0 scoorde.

Dit was tevens de eindstand en we verlieten toch nog tevreden het veld.

Aankomende zondag is het OG uit en daar zal geknokt moeten worden.

Pascal de Wit zal revanche willen halen, maar laten wij ervoor zorgen dat dat niet gebeurt.