Wolff en Dekenlaan 144
1985HT
DRIEHUIS NH
tel. 0255-513768

Vandaag begon de tweede cyclus van de jeugdcompetitie voor Schoten JO10-1 met een
uitwedstrijd tegen Velsen JO10-3, volgens de spelers een makkie gezien de resultaten in
het verleden.

In een gelijk opgaande eerste helft eindigde een mooie aanval tussen Luke, Vince en
eindstation Mick op de paal. De toon was gezet en Jamie wist na een minuut of 5 het doel
van Velsen wel te vinden 0-1, Velsen deed aanvallend niet onder voor Schoten en wist na
enkele fraaie reddingen van Nout toch het doel te vinden 1-1.

Het spel van 6 tegen 6 was beslist niet in het voordeel van Schoten, doordat er telkens 3
wissels plaatsvonden aan Schotenzijde en hierdoor was het regelmatig zeer rommelig.
Uit één van de aanvallen maakte Vince op subtiele wijze de 1-2 door hem geplaatst in de
hoek te schieten. Dit alles na een “donderspeech” van de coaches tijdens een korte
onderbreking.

Velsen ging beter met de situatie om doordat zij maar 1 wissel konden inbrengen.
Het resulteerde in 2-2 stand en vlak voor de rust in een 3-2 voorsprong. Na de rust begon
Schoten zeer fel, Demian speelde de tweede helft als keeper en de verdedigers Jilles
en Djessie die steeds beter gaat spelen en op het middenveld Jace sloten beter aan
en zorgde dat Schoten na een solo van Luke de 3-3 op het scorebord bracht. Vooraf
waren er enkele hachelijke momenten voor het doel van Velsen met een bal op de
paal door Jamie.

Velsen ontworstelde zich onder de druk van Schoten en met een schot van 20 meter
afstand werd het 4-3. Jilles blokkeerde nog een pegel maar binnen enkele minuten
stond het 5-3 en of het nog niet genoeg was scoorde Velsen ook nog de zesde goal.
Velsen beschikte vandaag over iets meer inhoud en Schoten haalde niet het niveau van
voor de herfststop.

Jongens een nederlaag hoort erbij en een makkie in het voetbal bestaat niet.
Maandag en woensdag weer lekker en vol plezier trainen en op naar de volgende wedstrijd.