Voetballen doe je bij VV Schoten

Voetballen doe je bij VV Schoten

VV Schoten is een club waar iedereen welkom is. Plezier is het belangrijkste, maar ook de prestaties staan hoog in ons vaandel.

De contributiekosten vindt u hier.
Digitaal inschrijven kan hier, maar ook in de kantine is dat natuurlijk mogelijk.

Bij ons wordt u niet verplicht vrijwilliger te worden al zouden wij dat wel heel erg prettig vinden. Wij hebben een geweldige kantinecommissie die alles in de puntjes verzorgt. Verplichte kantinediensten zijn er bij ons dan ook niet. 

 

Natuurlijk zijn het niet alleen talenten die zich bij Schoten aanmelden, ook de minder getalenteerde voetballers weten de weg naar het sportcomplex te vinden. Ooit begon ene Maarten Stekelenburg bij onze club zijn carrière met het plukken van grassprietjes, evenals Patrick Zwaanswijk en Ruud Bossen. Een interview met deze drie heren staat hier.

Om de jeugd voetbalkennis en spelplezier te bieden staat er een goed stel gediplomeerde trainers, enthousiaste jeugdleiders en een grote groep positief ingestelde ouders achter. Bij de lagere teams is het enthousiasme niet veel minder dan bij de wat hogere.


Kom gerust eens langs, maak een afspraak via de site, e-mail of telefoon en laat uw kind een paar keer gratis meetrainen. 

Met AZ heeft VV Schoten een samenwerkingsverband. Onder het menu clubinformatie kunt u alle informatie lezen over deze samenwerking.

Om voor iedereen duidelijkheid te scheppen hebben wij als vereniging gedragsregels opgesteld. Deze kunt u hier lezen.Niet alleen voetbal bij Schoten
Er worden naast het voetbal ook veel andere activiteiten georganiseerd. Er zijn diverse commissies die zich bezig houden met het organiseren van activiteiten bestemd voor de senioren en oudere jeugd. Hier valt te denken aan o.a. feestavonden en klaverjassen. Tennissen kan ook op ons complex. Voor het zaalvoetbal wijken wij uit naar diverse sporthallen, maar ook dat kan bij Schoten.

De jeugd is zeer belangrijk voor VV Schoten. Voor hun wordt veel georganiseerd variërend van Sinterklaas tot een heel weekend voetbalspelactiviteiten inclusief overnachting in een tent.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!